Sari la conținut

Ochelari pentru Pensionari

Liga Pensionarilor Credința, demarează un proiect ce vine în sprijinul pensionarilor aradeni cu venituri reduse – Ochelari pentru Pensionari”.

Acest proiect prevede acordarea unui sprijin financiar din partea Ligii Pensionarilor Credința care asigură fie acordarea unei perechi de ochelari de vedere, fie decontarea unei perechi de ochelari noi, în valoare de maximum 100 lei/net, pentru pensionarii domiciliați în județul Arad ce se confruntă cu pensii mici.

Astfel, beneficiarii pot opta pentru primirea unei perechi de ochelari acordate direct de Liga Pensionarilor Credința sau pentru decontarea sumei de 100 lei/net pentru achiziționarea unei perechi noi de ochelari. În cazul decontării, plata se va face în termen de 15 de zile de la data depunerii dosarului. Depunerea dosarului pentru decont trebuie realizată în termen de 20 de zile de la data achiziționării ochelarilor.

            Proiectul ”Ochelari pentru Pensionari” susținut de către Liga Pensionarilor Credința este demarat de la 1 septembrie 2022.