Sari la conținut

Despre noi

Cei care au speranţa cea mai puternică, au în ei darul de a face miracole. Sylvia Bremer

Liga Pensionarilor Credinţa este o organizaţie obştească şi de binefacere, prin asocierea voluntară a pensionarilor, cu caracter privat, de caritate, neguvernamentală, apolitică, non profit, de întrajutorare mutuală şi protecţie socială.

Obiectivul nostru principal este crearea unei lumi mai echitabile pentru persoanele în vârstă, astfel încât aceștia să poată trăi o viață sănătoasă și demnă în siguranță.

Galerie media

ZiarulRezist.ro

„Într-o lume în constantă schimbare, Liga Pensionarilor Credința din Arad oferă seniorilor un sprijin esențial, accentuând asupra nevoilor lor psihologice. Cu servicii moderne și o echipă dedicată, Liga reprezintă un stâlp de speranță și compasiune pentru pensionari.”

Virtutea.ro

„În inima Aradului, Liga Pensionarilor Credința se afirmă ca un pilon esențial de sprijin pentru seniori, oferind servicii de la pachete alimentare până la consiliere juridică și psihologică. Datorită devotamentului echipei, pensionarii beneficiază de confort, sănătate și speranță în fiecare zi.”

Aradeni.ro

„Liga Pensionarilor Credința, conștientă de provocările specifice vârstei înaintate, oferă o gamă diversă de servicii pentru bunăstarea seniorilor. Printre acestea se numără consiliere și suport psiho-emoțional, oferind soluții personalizate pentru probleme cum ar fi adaptarea la pensionare și izolare. Liga furnizează și servicii medicale la domiciliu, aducând confort și reducând nevoia deplasărilor în clinici.”

Acasa.ro

„Liga Pensionarilor Credința este o organizație dedicată sprijinirii și îmbunătățirii bunăstării pensionarilor din comunitate. Înființată din dorința de a aduce valoare în comunitate, Liga a crescut rapid, devenind un pilon de încredere pentru pensionari. Pe parcursul anilor, s-a adaptat la nevoile crescânde ale membrilor, introducând programe care includ pachete alimentare, asistență pentru medicamente, ajutor pentru încălzire în perioadele friguroase și programe de securizare a locuințelor.”

Studentie.ro

„În contextul erei digitale, Liga Pensionarilor Credința a introdus un program de educație digitală pentru a ajuta pensionarii să se adapteze la tehnologie. Programul acoperă subiecte precum utilizarea computerului, navigarea pe internet și utilizarea dispozitivelor mobile, precum și securitatea cibernetică pentru a proteja seniorii de amenințările online.”