Sari la conținut

Îngrijire la Domiciliu

Liga Pensionarilor oferă o gamă largă de îngrijiri non-medicale pentru adulții în vârstă sau cu dizabilități din județul Arad, inclusiv:

Îngrijire personală: asistență pentru mobilitate, prevenirea căderilor, ajutor pentru îmbăierea seniorilor, îmbrăcarea, îngrijirea incontinenței, asigurarea medicamentelor;

Sarcini casnice: pregătirea mesei, menaj ușoară, spălare, schimbarea lenjeriei și îngrijirea animalelor de companie;

Medicamente: mementouri și asistență

Transport: conducerea sau însoțirea la programările la medic, cumpărături, ridicarea medicamentelor și comisioane generale;

Companie: socializare, amintiri, jocuri

Mobilitate: exerciții de mișcare și plimbări

Cum funcționează: Sunați la Liga Pensionarilor Credința și cereți specialistul de îngrijire la domiciliu.

Îngrijirea la domiciliu NON STOP: se efectuează o vizita la domiciliu pentru a crea o potrivire personalizată cu un asistent de îngrijire la domiciliu, apoi se oferă un asistent de îngrijire la domiciliu.

Îngrijirea începe imediat ce clientul este gata. Responsabilul nostru de îngrijire la domiciliu, urmărește fiecare client și îi asigură satisfacția.

Serviciile de îngrijire la domiciliu nu sunt doar pentru bătrâni. Aceste servicii sunt utile persoanelor cu dizabilități sau celor care ies din spital sau se recuperează după o accidentare. Oricine are nevoie de asistență pe termen scurt sau lung la domiciliu poate beneficia de aceste servicii.